Skip to main content

Διαβεβαιώσεις Παπανδρέου για την πορεία της οικονομίας

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός στην εισήγησή του στο διαθεσμικό όργανο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση σώζει και ξαναχτίζει την Ελλάδα.
«Η Ελλάδα είναι ασφαλής. Χωρίς το μηχανισμό θα ήμασταν σήμερα ακόμα έρμαιο φημών και δηλώσεων. Με τις αποφάσεις μας σώζουμε την Ελλάδα και παράλληλα ξαναχτίζουμε την Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην εισήγησή του στο διαθεσμικό όργανο που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακόμη σημείωσε ότι «επειδή είδα πως η τρομολαγνία συνεχίζεται από πολλά ΜΜΕ, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι είμαστε εντός της πορείας αυτού του προγράμματος».

Υπάρχουν μικρές και φυσιολογικές αποκλίσεις - πάντα θα υπάρχουν - τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε, αλλά είμαστε και θα είμαστε τελικά συνεπείς στις δεσμεύσεις μας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου επανέλαβε μετ΄ επιτάσεως ότι το κυβερνητικό έργο δεν περιορίζεται μόνο σε ορισμένα μέτρα, αλλά και σε μεγάλες αλλαγές, που έχουν καθυστερήσει στη χώρα εδώ και δεκαετίες και τόνισε ότι η περίοδος αυτή συμπίπτει και με τις αλλαγές που κάνουμε.

«Και είναι σαφές ότι οι αλλαγές που προωθούμε στην οικονομία και το κράτος έχουν καθοριστική σημασία στην πορεία μας προς τις εκλογές του Νοεμβρίου», πρόσθεσε.

ZENITH