Skip to main content

Διαδικτυακός καβγάς Κοτζιά - Γεωργιάδη για την εξωτερική πολιτική

Άγριος καβγάς μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στο twitter με αφορμή σχόλιο του νέου υπουργού Εξωτερικών.

Άγριος καβγάς μεταξύ του νέου υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στο twitter με αφορμή το σχόλιο του πρώτου, μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΥΠΕΞ, για το «σύστημα εξάρτησης» που «ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική, βρίζει ασύστολα και επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του».

Ο βουλευτής της ΝΔ αντέδρασε και κάλεσε τον κ. Κοτζιά να απαντήσει στις κατηγορίες «περί εξαγορασμού του από τον Πούτιν» ή έστω από «στενούς του συμβούλους». «Τι θα πει ακριβώς η φράση: "δημοκρατική εξωτερική πολιτική;" Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε; Και τι απαντάτε», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν με ακούς! Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα,όμως,θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο», ήταν η απάντηση που έλαβε από τον Νίκο Κοτζιά, για να επανέλθει ο κ. Γεωργιάδης επιμένοντας: «Ειρωνία δεν σας πάει. Πουλάω και διαβάζω όσα βιβλία θέλω εγώ. Τώρα πάμε πάλι: τι απαντάτε για όλα αυτά τα δημοσιεύματα;»

«Πες μου ποια είναι η ανάγκη σου να αναμασάς ως ερωτήματα όλες αυτές τις συκοφαντίες;», αναρωτήθηκε ανταπαντώντας ο νέος ΥΠΕΞ, ο οποίος συνέχισε τις αναρτήσεις του σχετικά με την εξωτερική πολιτική, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μασάω».


 

ZENITH