Skip to main content

Διαγραφή τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το «παρών»

Εκτός της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ τίθενται οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωσαν «παρών» κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή για τα νέα μέτρα. Πρόκειται για τον Γ. Δημαρά, τη Σ. Σακοράφα και τον Β. Οικονόμ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τίθενται οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωσαν «παρών» κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή για τα νέα μέτρα.

Πρόκειται για τον Γιάννη Δημαρά, τη Σοφία Σακοράφα και τον Βασίλη Οικονόμου.

Κοινωνικά άδικα χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης η κα Σακοράφα και αυτός ήταν ο λόγος που την οδήγησε να μην ψηφίσει υπέρ.

«Εξέφρασα ψήφο συνείδησης», υπογράμμισε ο Βασίλης Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας δυσάρεστη την απόφαση του πρωθυπουργό για την διαγραφή του από την Κ.Ο του κόμματος.

«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή», τονίζει ο Γιάννης Δημαράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κληθείς να σχολιάσει τη στάση των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός απάντησε χαρακτηριστικά ότι «στη μάχη υπάρχουν και απώλειες».

ZENITH