Skip to main content

Διακρίσεις για το ελληνικό ξενοδοχείων 5 αστέρων στο Μπάνσκο

Υποψήφιο ως το κορυφαίο θέρετρο της Βουλγαρίας είναι το ελληνικό ξενοδοχείο 5 αστέρων Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας στο διαγωνισμό World Travel Awards 2010.
Υποψήφιο στην κατηγορία «Bulgaria’s Leading Resort - Επιφανέστερο Θέρετρο της Βουλγαρίας» στο διαγωνισμό του οργανισμού «World Travel Awards» έχει αναδειχθεί το  ελληνικό ξενοδοχείο 5 αστέρων «Premier Luxury Mountain Resort» στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Πρόκειται για μια ακόμη υποψηφιότητα για το ξενοδοχείο, το οποίο συμπληρώνει σε λίγες ημέρες ένα χρόνο λειτουργίας μετά την παγκόσμια αναγνώριση από τα διεθνή βραβείαιδιοκτησίας, International Property Awards και την ανάδειξη τουPremier Luxury Mountain Resort ως το «Καλύτερο Project στη χώρα τηςΒουλγαρίας».

Ο οργανισμός World Travel Awards, με χαρακτηριστικό αντίκτυπο στην παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική σκηνή, διοργανώνει εδώ και 17 συνεχή χρόνια με επιτυχία τον διαγωνισμό μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων και θέρετρων παγκοσμίως, βραβεύοντας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «εταιρείες και έργα, που οδηγούν τις προσδοκίες του πελάτη σε ένα μοναδικό, απλησίαστο επίπεδο». Σκοπός των βραβείων αυτών είναι η αναγνώριση και επιβράβευση των ξενοδοχειακών μονάδων που υπηρετούν με συνέπεια  κάθε τομέα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

ZENITH