Skip to main content

Διαμαρτυρία εργαζομένων κατασκευαστικής εταιρίας «Ντι-Ες»

Καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν εργαζόμενοι της εργολήπτριας κατασκευαστικής εταιρείας «Ντι Ες», που εργαζόταν στο εργοτάξιο της παράκαμψης
Καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν εργαζόμενοι της εργολήπτριας κατασκευαστικής εταιρείας «Ντι Ες», που εργαζόταν στο εργοτάξιο της παράκαμψης Παραλίμνης στα Γιαννιτσά.

Το έργο έχει σταματήσει και οι 31 εργαζόμενοι (αυτοκινητιστές, χειριστές μηχανημάτων και οικοδόμοι) διεκδικούν δεδουλευμένα, καθώς και τη συνέχιση του έργου.

Αντιπροσωπεία των εργαζόμενων έγινε δεκτή από τη γενική γραμματέα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή, που τους ενημέρωσε ότι έδωσε ήδη εντολή στις υπηρεσίες για τη διερεύνηση του θέματος και περιμένει την τελική επιμέτρηση των ποσών που δόθηκαν. Τόνισε, πάντως, ότι η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας, σε πρώτη φάση, την ενημέρωσε ότι η τελευταία δόση προς την εταιρία καταβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 και ότι δεν οφείλεται τίποτε περαιτέρω στον εργολάβο, ενώ αντίθετα υπάρχει μικρή οφειλή του (6-7 χιλιάδες ευρώ) προς την περιφέρεια.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη και επέδωσαν το ψήφισμά τους.

ZENITH