Skip to main content

Διαμαρτυρία για τα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο έξω από το δημαρχείο της Κοζάνης.
Αγανακτισμένοι πολίτες αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία υπολειτουργούν, σε μία συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18.30 έξω από το δημαρχείο της Κοζάνης.

Ο θάνατος, πριν από 13 ημέρες, του ηλικίας ενός έτους Γιάννη Μωυσιάδη, ο οποίος μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο λόγω έλλειψης παιδιάτρου, έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των πολιτών. Στα 1.250 ανέρχονται τα μέλη της ομάδας «Απαιτούμε πλήρη λειτουργία των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας» στο facebook, η οποία διοργανώνει την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρία στην Κοζάνη.

Εξάλλου, με αφορμή το θάνατο του βρέφους δημιουργήθηκε στο facebook η ομάδα «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το θάνατο του μωρού, του 12μηνου Γιαννάκη», η οποία μέχρις στιγμής αριθμεί 5.900 μέλη.

ZENITH