Skip to main content

Διαψεύδει η Ζέτα Μακρυπούλια

"Με τον Θοδωρή είμαστε απλά φίλοι" δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η όμορφη ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις διασήμων ζευγαριών οι διαψεύσεις αυτές έχουν αποδειχτεί αναληθείς γι΄αυτό πάντα κρατάμε επιφυλάξεις.

Το καλοκαίρι, απ’ ό,τι γνωρίζουμε τουλάχιστον,η Ζέτα, έκανε διακοπές με φίλους και γυρίσματα για το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Τέσσερις», όπου θα εμφανιστεί στο ρόλο της συζύγου του. Μεταξύ άλλων, πήγε στην Κρήτη όπου τα πέρασε σούπερ με την κολλητή της φιλενάδα Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μεγάλη παρέα. Πρόσφατα όμως, την εντόπισαν με τον  διεθνή Ελληνα μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά! Η Ζέτα και ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, απολάμβαναν το γεύμα τους σε γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο στην περιοχή του Κολωνακίου στο οποίο συχνάζει όλη η κοσμική και επιχειρηματική Αθήνα.

Επέλεξαν σούσι και άλλα προχωρημένα japanese πιάτα.  Φορώντας ένα μπλε φόρεμα, η Ζέτα άστραφτε ολόκληρη. Και ο Παπαλουκάς όμως έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Και μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ωστόσο αντάλλασσαν βλέμματα όλο νόημα. Βέβαια, μπορεί απλώς να συνδέονται με τρυφερή φιλία, ωστόσο αυτή τους η έξοδος αναπόφευκτα έκανε τις φήμες περί love story ανάμεσά τους να πυροδοτηθούν εκ νέου.

Ενα χρόνο περίπου πριν (συγκεκριμένα στα μέσα Οκτωβρίου) συζητιόντουσαν -έντονα- στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια οι έξοδοι της όμορφης ηθοποιού και του Θοδωρή (σημειώνουμε ότι το καλοκαίρι του 2008 το κους-κους ήθελε τη Ζέτα να βγαίνει με τον αθλητή Νίκο Μπάρλο). Και τώρα, αίφνης, μετά από έντεκα μήνες,  νέα έξοδος ανάμεσα στη Μακρυπούλια και τον Παπαλουκά. Τι συμβαίνει; Πάντως, δεν έχουμε ακούσει κάτι για διάλυση της σχέσης του Θοδωρή με τη Βασιλική Τσεκούρα ενώ η πολύχρονη σχέση της ηθοποιού με τον Αντώνη Ρέμο είχε απασχολήσει τα media έντονα.

ZENITH