Skip to main content

Διαψεύδει τα περί συνάντησης με Μ. Χριστοφοράκο ο Δ. Σιούφας

«Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» σχετικά με το ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρη
«Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του με αφορμήπρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» σχετικά με το ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου, ο πρώην Πρόεδρος τηςΒουλής Δημήτρης Σιούφας.

«Δεν ξέρω τι σημειωνόταν και τι δεν σημειωνόταν στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου. Εκείνο που ξέρω -και το τονίζω ρητά και κατηγορηματικά- είναι ότι ουδέποτε συμμετείχα και ουδέποτε προσκλήθηκα σε δείπνο που προγραμμάτιζε. Ουδέποτε συναντήθηκα μαζί του», ξεκαθαρίζει ο κ. Σιούφας.

«Κάθε άλλη αναφορά είναι τόσο ανυπόστατη, ώστε να είναι ανάξια ακόμη και διάψευσης», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σιούφας.

Την κατηγορηματική δήλωση και των κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Λευτέρη Ζαγορίτη και Χάρη Παμπούκη ότι δεν είχαν ουδεμία επαφή με τον κ. Μ. Χριστοφοράκο,τον οποίο μάλιστα ούτε καν γνωρίζουν προσωπικά όπως είπαν, προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι τα ονόματα των τριών πολιτικώνστελεχών υπήρχαν στο ημερολόγιο του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens,παραπέμποντας σε τηλεφωνικές επικοινωνίες ή σε ραντεβού.

ZENITH