Skip to main content

Διερεύνηση των δαπανών της νομαρχίας για τα σχολικά λεωφορεία

Να διερευνηθούν σειρά οικονομικών δαπανών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης ζητά με υπόμνημα προς τη γ.γρ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η παράταξη «Θεσσαλονίκη των πολιτών και της Οικολογίας».
Να διερευνηθούν σειρά οικονομικών δαπανών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης ζητά με υπόμνημα προς τη γγ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η παράταξη «Θεσσαλονίκη των πολιτών και της Οικολογίας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Στρατής Πλωμαρίτης και ο δικηγόρος Ηλίας Τσαρούχας ζητούν, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου στις επιχειρήσεις λεωφορείων που ήταν ανάδοχοι συμβάσεων μεταφοράς μαθητών από και προς δημόσια σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης κατά τα προγενέστερα σχολικά έτη.

Επίσης ζητούν διερεύνηση του συμψηφισμού των προστίμων που ενδεχομένως προκύψουν με τα ποσά που έχουν τιμολογηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου 2010 από τους αναδόχους, αλλά και την απογραφή των χρεών της Νομαρχίας τα οποία χρέη προκύπτουν από την ανάθεση συμβάσεων μεταφοράς μαθητών κατά τα προγενέστερα σχολικά έτη.

ZENITH