Skip to main content

Διεθνή συνάντηση για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ζητά ο Γκόρντον Μπράουν

Την πραγματοποίηση διεθνούς συνάντησης, στις 28 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, με θέμα την Υεμένη και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ζήτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Την πραγματοποίηση διεθνούς συνάντησης, στις 28 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, με θέμα την Υεμένη και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ζήτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ο Γκόρντον Μπράουν κάλεσε τους σημαντικούς διεθνείς πρωταγωνιστές σε μία συνάντηση για να συζητηθεί ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης (των μαχητών) στην Υεμένη μετά από την αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση της 25ης Δεκεμβρίου σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ» ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο πρωθυπουργός θα φιλοξενήσει αυτό το γεγονός στις 28 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Θα είναι μια ξεχωριστή συνάντηση, υψηλού επιπέδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη διάσκεψη για το Αφγανιστάν στο Λονδίνο» καταλήγει το κείμενο.

Σημειώνεται ότι, η συνάντηση θα γίνει παράλληλα με τη διεθνή διάσκεψη για το Αφγανιστάν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα.

ZENITH