Skip to main content

Διεξαγωγή Συνεδρίου στη ΝΔ ζητά ο Χαρακόπουλος

Γρήγορη και ανασύνταξη των δυνάμεων της ΝΔ, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών στη χώρα, ζητά ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις διεργασίες στον χώρο του κόμματό

Γρήγορη και ανασύνταξη των δυνάμεων της ΝΔ, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών στη χώρα, ζητά ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις διεργασίες στον χώρο του κόμματός του.

«Η κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα επιβάλλει τη γρήγορη και συντεταγμένη ανασύνταξη των δυνάμεων της παράταξης. Δεν πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ υπέστη στις εκλογές οδυνηρή ήττα. Δυστυχώς, δεν πείσαμε τον κόσμο, και γι αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως είπε συγκεκριμένα, «υπάρχουν ευθύνες και για την απώλεια του ιδεολογικού στίγματος του κόμματος. Για καιρό κινηθήκαμε μεταξύ νεοφιλελεύθερων και ακραίων πολιτικών απόψεων. Επιπλέον, η υπερφορολόγηση αποξένωσε την κεντροδεξιά παράταξη, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από κοινωνικά στρώματα που παραδοσιακά αποτελούσαν τη ραχοκοκαλιά της. Έτσι χάσαμε το μεσαίο χώρο, στον οποίο την περίοδο του Κώστα Καραμανλή η ΝΔ ήταν κυρίαρχη».

Θεωρεί απαραίτητη τη διεξαγωγή Συνεδρίου, όπου θα τεθούν όλα τα ζητήματα. «Είμαι βέβαιος ότι όλοι συναισθάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων και θα διευκολύνουν με τη στάση τους την ευόδωση των απαραίτητων διαδικασιών. Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη σίγουρα θα βγει πιο δυνατή ακούγοντας τον κόσμο της» υπογράμμισε.

ZENITH