Skip to main content

Διήμερο φιλικών για Άρη

Με δύο φιλικά το επόμενο διήμερο, αύριο στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ American Genetics και μεθαύριο στην Καβάλα θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Με δύο φιλικά το επόμενο διήμερο, αύριο (15/4) στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ American Genetics και μεθαύριο (15/4) στην Καβάλα θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Η αρχή για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη είχε γίνει το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στο «Nick Galis Hall» και η συνέχεια θα δοθεί το επόμενο διήμερο.

Μία λογική που έχει να κάνει γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο αφού ο Παναθηναϊκός τον οποίο και υποδέχεται αγωνίζεται στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sport24.gr, η αποστολή του Άρη μετά το αυριανό της φιλικό στην Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ American Genetics στο «Δημήτρης Κραχτίδης», στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Καβάλα όπου θα διανυκτερεύσει για το μεθαυριανό της φιλικό με την τοπική ομάδα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Στη συνέχεια η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στη δράση χθες το απόγευμα μετά το διήμερο ρεπό, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, λόγω της παρατεταμένης διακοπής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μέτρησε μόνο μία απουσία. Αυτή του Στέλιου Πουλιανίτη που βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων Ανδρών που θα απουσιάσει και σήμερα.

Το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει δύο προπονήσεις στο «Nick Galis Hall».

ZENITH