Skip to main content

Διλμπέρης: Χάλασε η χημεία που είχε δημιουργηθεί

Για την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα 1926 μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης, για την αποχώρησή του από τους «ροσονέρι» και τη συνέχεια για το σύλλογο. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το τι δεν πήγε καλά στον Απόλλωνα: 
 
«Νομίζω η παρουσία μας χωρίστηκε σε δυο φάσεις. Η μια μέχρι το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Έως εκείνη τη στιγμή πηγαίναμε καλά, είχαμε βάλει την σφραγίδα μας, όμως από εκεί και πέρα συνέβησαν πολλά πράγματα και χάλασε η χημεία που είχε δημιουργηθεί».
 
Για το τι συνέβη: 
 
«Τα κίνητρα που είχαμε περάσει στους παίκτες έπαψαν να εφαρμόζονται. Αυτή την στιγμή ανέλαβα την ευθύνη που αφορούσε εμένα και δεν υπάρχει λόγος να λέμε πράγματα τα οποία θα κάνουν κακό. Προσπαθούσαμε να αλλάξουμε πράγματα, απλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Το σημαντικό δεν είναι ούτε ο Ανατολίτης, ούτε ο Διλμπέρης. Η ομάδα κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και δίνει τώρα το παιχνίδι της χρονιάς. Συνέβησαν πράγματα που γίνονται σε όλες τις ομάδες. Ας πούμε ένα τέτοιο είναι όταν σταματά ο προπονητής να γίνεται πιστευτός από την ομάδα. Θεωρώ λοιπόν ότι χάθηκε χημεία που υπήρχε με τους παίκτες».
 
Για την συνέχεια του Απόλλωνα: 
 
«Να ευχηθούμε στον Απόλλωνα να κερδίσει την Καρδίτσα, να πάρει το διπλό που είναι υπερπολύτιμο, για να μην γυρίσει η ομάδα στα πέτρινα χρόνια».

ZENITH