Skip to main content

Δήλωση Παπαγεωργόπουλου με πολλές ερμηνείες

Πολλές ερμηνείες θα μπορούσαν να δοθούν στη δήλωση - ανακοίνωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου, στην οποία υπερασπίζεται το έργο και τα στελέχη της δημοτικής του ομάδας
της Χρύσας Κυριακού


Πολλές ερμηνείες θα μπορούσαν να δοθούν στη δήλωση - ανακοίνωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου, στην οποία υπερασπίζεται το έργο και τα στελέχη της δημοτικής του ομάδας. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Παπαγεωργόπουλος φαίνεται πως θέλει να δώσει τη δική του απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του Κ. Γκιουλέκα περί ανανέωσης, αλλά και στα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για «δυσάρεστα» μηνύματα που έστειλε ο κ. Γιουλέκας στην ομάδα της «Αναγέννησης». Ο επίσημος ισχυρισμός, ωστόσο, αναφέρει ότι η απάντηση του δημάρχου αναφέρεται στα δημοσιεύματα του τύπου και όχι στον ίδιο τον εκλεκτό της ΝΔ.

Στη δήλωση – ανακοίνωση ο Β. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να μειώσουν το έργο της διοίκησης του δήμου, αλλά και την προσωπικότητα των στελεχών της δημοτικής ομάδας». «Για το έργο της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά και αυτό διότι ο λαός το βλέπει καθημερινά και το έχει κρίνει. Για την προσωπικότητα των στελεχών της «Αναγέννησης» μιλά η καθημερινή και επί σειρά ετών παρουσία τους στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης», τονίζει ο δήμαρχος. Μάλιστα χαρακτηρίζει πλεονέκτημα ότι αρκετά στελέχη της «Αναγέννησης» υπηρετούν τη Θεσσαλονίκη και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 10 και 20 χρόνια. «Τη μακρά αυτή αφοσίωση στην υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος θα πρέπει να την επιβραβεύουμε –όπως κάνει ακριβώς ο Λαός-  και όχι να την κατακρίνουμε», καταλήγει.

ZENITH