Skip to main content

Δημιουργία κέντρου για το υπαίθριο εμπόριο προτείνει ο Μπαρμπουνάκης

Ένα ανοικτό εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαθέτουν τα προϊόντα τους όσοι ασχολούνται με το υπαίθριο εμπόριο, πρότεινε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υποψήφιος για τη δημαρχία Μπ
Ένα ανοικτό εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαθέτουν τα προϊόντα τους όσοι ασχολούνται με το υπαίθριο εμπόριο, πρότεινε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος για τη δημαρχία Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

«Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του αθέμιτου ανταγωνισμού των επαγγελματιών από τους υπαίθριους μικροπωλητές έξω από τα καταστήματά τους και της παραοικονομίας και ο δήμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό των μικροπωλητών οι οποίοι είναι κυρίως αλλοδαποί», τόνισε ο κ. Μπαρμπουνάκης.

Αναφερόμενος στις κάμερες στο νέο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπαρμπουνάκης σημείωσε ότι πρέπει να λειτουργήσουν μόνον όσες απαιτούνται για λόγους ασφάλειας και όχι για την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο στον δήμο που αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών είπε ότι το θεωρεί θετική κίνηση.

ZENITH