Skip to main content

Δημόσια πρόταση της Alfa Wood για Σέλμαν

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση. Η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης θα διαρκέσει από τις 2-30 Μαρτίου.

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση υπέβαλε η Alfa Wood για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Σέλμαν στην τιμή των 0,69 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με το νόμο 3461/2006. Η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης θα διαρκέσει από τις 2-30 Μαρτίου. Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση.


Το αποτέλεσμα της δημόσιας πρότασης θα δημοσιευθεί εντός δύο  εργασίμων ημερών από τη λήξη της περιόδου αποδοχής, σύμφωνα με το άρθρο 23 του νόμου 3461/2006, ήτοι μέχρι και την 1 Απριλίου 2010. 


Η μεταβίβαση των προσφερόμενων μετοχών στον προτείνοντα και η καταβολή του τιμήματος προς τους αποδεχόμενους μετόχους θα διενεργηθεί εντός τεσσάρων  εργασίμων ημερών από τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ήτοι μέχρι και τις 7 Απριλίου 2010.


Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης ο προτείνων δε θα επιδιώξει τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. και δεν προτίθεται επίσης να κάνει χρήση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out).  H παρούσα ανακοίνωση δεν υποκαθιστά το πλήρες κείμενο του εγκριθέντος πληροφοριακού δελτίου, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται και να αναγιγνώσκουν προσεκτικά.

ZENITH