Skip to main content

Δημοσιεύματα φέρουν τον Κατρούγκαλο να διόρισε στο υπουργείο συνεργάτιδές του

Τρεις από τις συνεργάτιδές του προσέλαβε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015.

Τρεις από τις συνεργάτιδές του προσέλαβε στο υπουργείο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, που παρουσιάζουν Τα Παραπολιτικά και Το Βήμα της Κυριακής.

Από τις τρεις δικηγόρους, τουλάχιστον οι δύο υπήρξαν αποδεδειγμένα στελέχη της πρώτης εταιρείας του υπουργού, ενώ η τρίτη υπήρξε επί χρόνια συνεργάτιδά του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, οι τρεις γυναίκες ακολουθούν τον κ. Κατρούγκαλο από τότε που εκείνος -ως καθηγητής- παρακολουθούσε τα διδακτορικά τους.

Οι συνεργάτιδες εξαιρέθηκαν από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος και τους επιτρέπεται παράλληλα με τα καθήκοντα του ειδικού συμβούλου να δικηγορούν.

Μία ακόμα δικηγόρος προσελήφθη ως εξωτερικός συνεργάτης με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Κοινωνίας της Πληροφορίας (φορέας εποπτευόμενος από το υπουργείο).  Η συγκεκριμένη δικηγόρος είχε αναλάβει την υπόθεση των μισθολογικών διαφορών των εργαζομένων του Ναυστάθμου Ελευσίνας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έως και σήμερα, τα τηλέφωνα της εταιρείας «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» που υποτίθεται ότι διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, λειτουργούν κανονικά, όπως και τα γραφεία στην οδό Λυκαβηττού και απλώς αφαιρέθηκε η σχετική πινακίδα από την είσοδο.

ZENITH