Skip to main content

«Διπλό» δια …ποδός Φερνάντες για Άρη (video)

Χάρη στο γκολ του Φερνάντες ο Άρης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Κιλκίς, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού Νέου Αγιονερίου.
Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου επικρατώντας με 1-0 στο Κιλκίς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
 
Οι «κιτρινόμαυροι» του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να σκοράρουν με τον Φερνάντες στο 77’. 
 
To επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Θεσσαλονικιών έκανε ο Σανια, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο κέντρο του γηπέδου. 
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως πάνω από 2.000 φίλαθλοι του Άρη γέμισαν το γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Football League. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Καλογεράκης (18′ Τεντώνης), Μπουζούρης, Γκελίνος, Μιλκούδης, Λουιζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος (70′ Αλμπάνης), Στεφανίδης (78′ Γραικός), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπουλος
 
Άρης: Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς (68′ Νάκας), Παπαδόπουλος (74′ Κωνσταντινίδης), Ν΄Λουντούλου, Πόι (90′ Καπνίδης)
 

ZENITH