Skip to main content

Δολοφονικές ληστείες με έναν νεκρό και έναν τραυματία

Δολοφονική ληστεία με θύμα έναν 55χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο κατάστημά του, στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, στα Πατήσια.
Δολοφονική ληστεία με θύμα έναν 55χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο κατάστημά του, στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, στα Πατήσια.

Οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο πρακτορείο, πυροβόλησαν θανάσιμα τον 55χρονο και άρπαξαν άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

Είκοσι πέντε λεπτά νωρίτερα, επίσης δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι διέπραξαν ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, που λειτουργεί και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος στη διασταύρωση Αχαρνών και Σερίφου, η οποία αποτελεί προέκταση της οδού Γιάνναρη και είναι σε μικρή απόσταση από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Οι δράστες, εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν από τις προθήκες κινητά τηλέφωνα. Φεύγοντας τους καταδίωξε ο Αφγανός υπάλληλος, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έξω από το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Για το λόγο αυτό αρχικά, θεωρήθηκε ότι η ληστεία είχε γίνει στο κοσμηματοπωλείο.

Ο νεαρός Αφγανός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες και στις δυο ληστείες, αν και ο χρόνος των 25 λεπτών που μεσολαβεί μεταξύ των δυο, είναι αρκετός για να παραμένουν στην ίδια περιοχή.

ZENITH