Skip to main content

Δωρεά Η/Υ από τη Microsoft Ελλάς και τη Multirama

Μια νέα αίθουσα, ειδικά για την εκμάθηση νέων τεχνολογιών, απέκτησε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας με τη συνδρομή της Microsoft Ελλάς και της Multirama.
Μια νέα αίθουσα, ειδικά για την εκμάθηση νέων τεχνολογιών, απέκτησε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας με τη συνδρομή της Microsoft Ελλάς και της Multirama.

Ειδικότερα, οι δύο εταιρίες, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους συνεισφοράς, προχώρησαν στη δωρεά επτά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τον εξοπλισμό του νέου χώρου του Ιδρύματος, που θα φιλοξενήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η λειτουργία της νέας αίθουσας αποσκοπεί στο να προσφέρει στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα και να εξοικειωθούν γρηγορότερα με τις σύγχρονες τεχνολογίες, αποκτώντας επιπλέον χρήσιμες γνώσεις και ενισχύοντας τις δεξιότητές τους.

Ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης, Διευθυντής Πωλήσεων ΟΕΜ της Microsoft Ελλάς, σημείωσε: «Η Microsoft Ελλάς στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης που έχει ως απώτερο στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις νέες τεχνολογίες, μαζί με τη Multirama, συνδράμει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στη δημιουργία αίθουσας για τις νέες τεχνολογίες. Η επαρκής γνώση χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή είναι σήμερα απαραίτητη για κάθε νέο άνθρωπο, τόσο για την ομαλή του είσοδο στη σύγχρονη αγορά εργασίας, όσο και για την εξασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου ζωής που αξιοποιεί τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι μέσα από τη μικρή αυτή προσφορά μας προς ένα Ίδρυμα με κορυφαία κοινωνική δράση, συμβάλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Marketing της Multirama, δήλωσε: «Η Multirama συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις που προάγουν την κοινωνική συνοχή, συμβάλει σε συνεργασία με τη Microsoft στο αξιέπαινο έργο που υλοποιεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα μέσω της παροχής τεχνολογικών λύσεων για τον εξοπλισμό αίθουσας διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η καθολική πρόσβαση και ισότιμη συμμετοχή στην σύγχρονη γνώση και Πληροφορία αντικατοπτρίζει τη λειτουργία κάθε σύγχρονης κοινωνίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία Πληροφορικής που ενισχύουν τη διαδικασία εκμάθησης και τη δυνατότητα δυναμικής ένταξης του κάθε ατόμου στην αγορά εργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα τη ποιότητα της ζωής και της συνεργασίας του σε ομαδικό και κοινωνικό επίπεδο».

ZENITH