Skip to main content

Δωρεάν σεμινάρια από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων για τους υποψήφιους που θέλουν να συμμετάσχουν σε εισαγωγικές εξετάσεις των Δραματικών Σχολών της χώρας ανακοίνωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων για τους υποψήφιους που θέλουν να συμμετάσχουν σε εισαγωγικές εξετάσεις των Δραματικών Σχολών της χώρας ανακοίνωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η πρωτοβουλία αυτή οργανώνεται ύστερα από τη διαπίστωση ότι πολλές οικογένειες υποψηφίων δυσκολεύονται να καταβάλλουν το οικονομικό τίμημα, που ορίζουν οι ιδιώτες καθηγητές.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΘΒΕ: «Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, το ΚΘΒΕ θεωρεί υποχρέωσή του να παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν διευκολύνοντας την προετοιμασία των υποψηφίων αυτών». Τα σεμινάρια θα γίνονται από ηθοποιούς του ΚΘΒΕ. Σε αυτά δε θα συμμετέχουν ως καθηγητές οι διδάσκοντες στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. καθώς και τα μέλη της ορισθείσας από το ΚΘΒΕ επιτροπής των εισαγωγικών εξετάσεων της Σχολής.

Μετά το πέρας των μαθημάτων, οι υποψήφιοι θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις σε οποιαδήποτε σχολή της αρεσκείας τους. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου και το όριο ηλικίας για την συμμετοχή σ’ αυτά είναι έως και 30 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 10 Αυγούστου 2010, στο Γραφείο Παραγωγής του Κ.Θ.Β.Ε. τηλ: 2310 270398, κιν: 6973556863 (κυρία Χριστίνα Ζαχαροπούλου).

ZENITH