Skip to main content

Δωροεπιταγές στην αγορά της Καβάλας

Άλλη μία πρωτοβουλία για την τόνωση της τοπικής αγοράς ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, επιβραβεύοντας τους καταναλωτές με δωροεπιταγές – αξίας ανάλογης με τις αγορές τους.
«Στηρίζω και Κερδίζω» είναι ο τίτλος της νέας δράσης που ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, προκειμένου να τονώσει την τοπική αγορά έως την έναρξη των θερινών εκπτώσεων (μέσα Ιουλίου).  Σύμφωνα με απόφαση που πήρε το δ.σ. του Συλλόγου κατά την τελευταία του συνεδρίαση, οι καταναλωτές θα επιβραβεύονται με δωροεπιταγές, που θα φτάνουν σε ποσοστό τουλάχιστον 20% επί του ύψους των αγορών που πραγματοποιούν στα καταστήματα της πόλης.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, όσοι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα αξίας άνω των 50 ευρώ θα επιβραβεύονται με ειδική κάρτα – δωροεπιταγή, ύψους αντίστοιχου με την αξία των αγορών τους.  Αρχικά, στα 50 ευρώ αγορών θα χορηγείται δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ και το ποσό της επιβράβευσης θα αυξάνεται όσο θα ανεβαίνει η αξία των προϊόντων που αγοράζει ο καταναλωτής.

Η ενέργεια αυτή ακολουθεί μία σειρά άλλων δράσεων, που έχει αναλάβει τελευταία ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, προκειμένου να δώσει κίνητρα στους πολίτες της Καβάλας –αλλά και των γειτονικών περιοχών- για να προτιμούν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους.

ZENITH