Skip to main content

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου

Η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας Γιάννη Δραγασάκη.

Η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος συμπλήρωσε πως μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει χρόνο για να λειτουργήσει η Δημοκρατία.

Ακόμη ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας στον Βήμα fm, είπε ότι το κόμμα του δεν θα δεχθεί τη διορία της 28ης Φεβρουαρίου (οπότε εκπνέει το τρέχον πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας), παρά θα ζητήσει χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει τις δικές του προτάσεις.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν: το νέο πλαίσιο δημοσιονομικών στόχων, το εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και το δημόσιο χρέος.

Ο  υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η διαπραγμάτευση έχει ξεκινήσει ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να βγούμε από την παγίδα να μας δανείζουν για να πληρώνουμε παλιά χρέη.

Παράλληλα επανέλαβε τη θέση ότι η πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα οδηγεί στην καταστροφή της χώρας. «Αν υπάρχει άλλη άποψη θα την ακούσουμε» πρόσθεσε.

Τέλος αναφερόμενος στο εάν ο ΣΥΡΙΖΑ  θα θέσει θέμα δημοψηφίσματος είπε ότι το δημοψήφισμα τίθεται την Κυριακή και πρόσθεσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι ο λαός θα καταδικάσει τα μνημόνια.

ZENITH