Skip to main content

Δριμεία επίθεση Σαμαρά σε ΠΑΣΟΚ

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην «εξαπτέρυγα» εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη της ΝΔ κατά το παρελθόν.
Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη της ΝΔ κατά το παρελθόν. «Κανένα κόμμα εξουσίας στην Ελλάδα δεν έκανε τόσο βαθιά και σοβαρή αυτοκριτική, αλλά δεν θα μείνουμε στο παρελθόν, δεν έγιναν μόνο λάθη, αφήσαμε και έργο και θα το υπερασπιστούμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Αναφερόμενος στην κυβέρνηση υποστήριξε ότι ακολουθεί λάθος πολιτική και την κατηγόρησε ότι βυθίζει καθημερινά τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και σε όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, « στις πιο ολέθριες επιλογές του». «Τα ΄εξαπτέρυγα΄ του ΠΑΣΟΚ, που το στήριξαν στις πιο ολέθριες επιλογές του, ακόμα δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Και ίσως δεν καταλάβουν ποτέ. Δεν πειράζει, ο κόσμος κατάλαβε».

Καταλήγοντας, επεσήμανε την ανάγκη της ΝΔ να πείσει και να εμπνεύσει τους πολίτες με την πολιτική της. «Οι ιδέες μας, οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, μπορούν να δημιουργήσουν ένα αληθινά πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.  Για αυτό δεν θα τις κρύβουμε πια. Θα τις προβάλλουμε, θα τις κάνουμε σημαία για να ενώσουμε την κοινωνία».

«Έχει ξεκαθαρίσει σε ολόκληρο το λαό, ότι μέσα στην κρίση του πολιτικού συστήματος, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποιοι θα καταρρεύσουν, αλλά εμείς θα μείνουμε όρθιοι. Δεν υπάρχει άλλη πολιτική παράταξη στην Ελλάδα, όπως δεν υπάρχει άλλη πολιτική νεολαία, που να μπορεί να πραγματοποιήσει τέτοιο άνοιγμα στη βάση με τόσο μαζική συμμετοχή» κατέληξε.

ZENITH