Skip to main content

Δρομολογείται η μετεγκατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Ενημέρωση από «πρώτο χέρι» θα έχει το Σάββατο (6/2) στην Καβάλα ο Γεν. Γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος, σχετικά με την επικείμενη μετεγκατάσταση του Γεν. Νοσοκομείου Καβάλας στο νέο κτί
Με επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Νίκου Πολύζου, μεθαύριο Σάββατο (6/2) στην Καβάλα, δρομολογείται η επιχείρηση μετεγκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στη νέα σύγχρονη μονάδα, που έχει ανεγερθεί στην περιοχή του Αγίου Σίλα.

Ο κ. Πολύζος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί διά ζώσης για τις προετοιμασίες της μετακόμισης των κλινικών του νοσοκομείου, που είναι αυτή τη στιγμή διάσπαρτες σε δύο ξεχωριστά κτίρια, καθώς και για τις δοκιμές λειτουργίας του τεχνολογικού εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου, ενώ θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου Καβάλας και εκπροσώπων φορέων που εμπλέκονται στη λειτουργία του. Για την επίσπευση της επίσκεψης του Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Υγείας μόχθησε  ιδιαίτερα, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κωλυσιεργία στη λειτουργία του νέου νοσοκομείου, ο βουλευτής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τιμοσίδης –που είχε διατελέσει επί χρόνια Διευθυντής του Διαβητολογικού Ιατρείου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πάντως, ενώ στην Καβάλα έχουν κορυφωθεί οι διαδικασίες για τη δοκιμαστική λειτουργία τμημάτων του νέου νοσοκομείου, η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου (στην Αθήνα) ζήτησε να ενημερωθεί εγγράφως για επιπλέον λεπτομέρειες της μετεγκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, η ολοκλήρωση της πολυπόθητης μετακόμισης όλων των κλινικών του Νοσοκομείου Καβάλας στο νέο κτίριο αναμένεται εντός της Άνοιξης.

ZENITH