Skip to main content

Δρόμος Ν. Καρβάλη – Καβάλα κατά των ναρκωτικών

Ο 2ος Γρηγοριανός Δρόμος, αφιερωμένος στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων, πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής (30/5) από τη Νέα Καρβάλη στην Καβάλα.
Δέκα χιλιόμετρα συμβολικού αγώνα κατά των ναρκωτικών και των άλλων εξαρτήσεων θα δώσουν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (30/5) δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας, τρέχοντας από τη Νέα Καρβάλη στο κέντρο της Καβάλας.

Ο 2ος Γρηγοριανός Δρόμος συνδιοργανώνεται και φέτος από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΚΕΘΕΑ "Κιβωτός" Καβάλας και τον δήμο Καβάλας (σε συνεργασία με το Δημοτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Καβάλας) και αναμένεται να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες συμμετοχές από τον πρώτο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι.

Οι δρομείς θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, με αφετηρία το προσκύνημα του Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου στη Νέα Καρβάλη, και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία (Ελευθερίας) της Καβάλας, όπου θα τους απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος αθλητές και εθελοντές όχι μόνο από την Καβάλα, αλλά κι από άλλες περιοχές της χώρας.  Κατά την περυσινή πρώτη διοργάνωση έτρεξαν και άτομα που αποτοξινώθηκαν κι επανεντάχθηκαν στην κανονική ζωή, μεταφέροντας το πιο ηχηρό μήνυμα ζωής κι αγωνιστικότητας στους εξαρτημένους, που μάχονται ν’ απαλλαγούν από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

ZENITH