Skip to main content

Δυο «εντεκάδες» ελεγκτές από το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά ...22 είναι τελικώς τα μέλη του τριπλού ελεγκτικού κλιμακίου που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ξεκινήσει τον τακτικό του έλεγχ
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά ...22 είναι τελικώς τα μέλη του τριπλού ελεγκτικού κλιμακίου που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ξεκινήσει τον τακτικό του έλεγχο. Πρόκειται για μια πρωτοφανή, από πλευράς μεγέθους, αποστολή, ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα. Κι αυτό γιατί, η αποστολή των 22 σήμερα δεν θα είναι να συντάξουν την τακτική τριμηνιαία έκθεση, όπως έγραψε ήδη από το πρωί η Voria.gr, αλλά να παράσχουν τεχνικού χαρακτήρα υπηρεσίες και να αρχίσουν τη συλλογή στοιχείων, ενόψει της σύνταξης της μελέτης.

Ως γνωστόν, η τελευταία θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, όταν οι ελεγκτές του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ θα επιστρέψουν στη χώρα μας, για τον σκοπό αυτό. Σε αυτή τη φάση, θα φύγουν την ερχόμενη Δευτέρα, για να επανέλθουν στις αρχές του επόμενου μήνα και να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ας σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, μαζί τους, θα αποχωρήσουν και άλλα δύο κλιμάκια του ΔΝΤ, που βρίσκονται στη χώρα εδώ και δύο εβδομάδες και πάλι για να παράσχουν συμβουλές τεχνικού χαρακτήρα.

ZENITH