Skip to main content

Δύο ληστείες την ημέρα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε 23χρονος, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, ενώ νωρίτερα τρία άτομα είχαν επιτεθεί σε ένα 31χρονο.
Επίθεση από τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα κατήγγειλε ότι δέχτηκε 23χρονος, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, ενώ βρισκόταν με άλλο άτομο σε αυτοκίνητο στο Σέιχ Σου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 23χρονος προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι των Χριστουγέννων και κατάγγειλε ότι οι τέσσερις δράστες τους πλησίασαν αιφνιδιαστικά και με την απειλή όπλων τους πήραν χρήματα και τρεις τραπεζικές κάρτες, μία πιστωτική και δύο αυτόματων συναλλαγών, τις οποίες και χρησιμοποίησαν για να κάνουν ανάληψη σημαντικού χρηματικού ποσού από ΑΤΜ τραπεζών.

Η αστυνομία ερευνά επίσης την υπόθεση της επίθεσης κατά 31χρονου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δράστες της επίθεσης ήταν τρία άτομα τα οποία άσκησαν επάνω του σωματική βία και του πήραν χρήματα και δύο τραπεζικές κάρτες. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

ZENITH