Skip to main content

Δυο μήνες λειτουργίας του «Κοινωνικού παντοπωλείου»

Συνολικά 200 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξυπηρετεί τους δύο μήνες που λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου 124.

Συνολικά 200 οικογένειες μεσοβαρά οικονομικά προβλήματα εξυπηρετεί τους δύο μήνες που λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμουΘεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου 124.


Το παντοπωλείο επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, και οαντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αστέριος Δεληγιάννης, οι οποίοιεξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ομαλή λειτουργία τουπαντοπωλείου.


Το κοινωνικό παντοπωλείο στεγάζεται σε χώρο 300 τμ, που παραχώρησε οδήμος, επί της οδού Μοναστηρίου 124. Οι παροχές του αφορούν δωρεάνκαταναλωτικά αγαθά, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδηοικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια τα οποία προσφέρει ο Όμιλος CarrefourΜαρινόπουλος. Δικαιούχες είναι 200 οικογένειες του δήμου Θεσσαλονίκηςπου αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι οποίες επιλέγονταιαπό την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής βάσει συγκεκριμένων κριτηρίωνκαι εναλλάσσονται κάθε έξι μήνες.


«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δράση που αφορά έμπρακτη προσφορά στους συμπολίτες μας και τους 12 μήνες το χρόνο και υλοποιεί έναν στόχο που θέλει το δήμο Θεσσαλονίκης να αναλαμβάνει ουσιαστικές και πρωτοπόρες δράσεις και να στέκεται στο πλευρό αναξιοπαθούντων οικογενειών», τόνισε ο δήμαρχος.

ZENITH