Skip to main content

Δυο ρωσικά επιχειρηματικά βραβεία στον μάνατζερ Κ. Ανδρικόπουλο

Με δύο από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά βραβεία στη Ρωσία τιμήθηκε ο Έλληνας μάνατζερ Κώστας Ανδρικόπουλος, εμπορικός διευθυντής και διευθυντής ανάπτυξης της Bosco di Ciliegi.
Με δύο από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά βραβεία στη Ρωσία τιμήθηκε ο Έλληνας μάνατζερ Κώστας Ανδρικόπουλος, εμπορικός διευθυντής και διευθυντής ανάπτυξης της Bosco di Ciliegi, του ρωσικού κολοσσού στο χώρο της μόδας και ειδών πολυτελείας, ιδιοκτήτη δύο από τα κεντρικότερα πολυκαταστήματα της Μόσχας και άλλων 50 τουλάχιστον μπουτίκ πολυτελείας.

Το πρώτο βραβείο θεσμοθετήθηκε από την RusBusinessConsulting και αφορά στα «προϊόντα κατηγορίας λουξ», ενώ το δεύτερο από το επαγγελματικό περιοδικό για θέματα μόδας και στυλ με τον επίσημο τίτλο «ProFashion Awards ΄09» και αφορά στα νέα project της χρονιάς που κλείνει.

«Φυσικά με βοήθησε η καταγωγή μου, η τύχη, αλλά και η συστηματική δουλειά στον πολύ δύσκολο χώρο της μόδας, για να αντέξω, να προσαρμοστώ και να εξελιχθώ», είπε ο κ. Ανδρικόπουλος στο ΑΠΕ, ο οποίος στα 46 του χρόνια είναι από τους πιο περιζήτητους και πολυβραβευμένους μάνατζερ στη Ρωσία, αλλά και ένα διάσημο πρόσωπο της κοινωνικής ζωής της.

Παραμένει, όμως, σύμφωνα με τους φίλους του, ένα παιδί, που ξεκίνησε από το Μοσχάτο, για να βρεθεί από τη Λεόντειο της Νέας Σμύρνης στο Παρίσι και δίπλα στο σχεδιαστή Κένζο Τακάντα, πριν «απαχθεί» από το Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία Μιχαήλ Κουσνιρόβιτς, ο οποίος του εμπιστεύτηκε τη διαχείριση μεγάλου μέρους της αυτοκρατορίας του.

Η Bosco di Ciliegi είναι μεταξύ άλλων ο επίσημος προμηθευτής της ρωσικής Ολυμπιακής ομάδας με σειρά αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας, τα Bosco sport, στη δημιουργία και σχεδίαση των οποίων συνέβαλε και ο συμπατριώτης μας Κ. Ανδρικόπουλος.

ZENITH