Skip to main content

ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής στην Energytech

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από επιχειρήσεις –μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για επιδότησή τους προκειμένου να συμμετάσχουν στη φετινή Energytech στη ΔΕΘ.

Άρχισε σήμερα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από επιχειρήσεις –μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για επιδότησή τους  προκειμένου να συμμετάσχουν στη φετινή Energytech (Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος) που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Φεβρουαρίου 2015, στο περίπτερο 8 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στο Περίπτερο 8, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο περίπου 170 τ.μ. προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας σχετική επιδότηση, ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανάκτηση ενέργειας, συμβατικές πηγές ενέργειας, ηλεκτρονικά, εξοπλισμό ενέργειας, υδραυλικά – αποχετευτικά, ανακύκλωση, συστήματα ασφαλείας (ενδεικτικά: pellet, ξύλο, αέρια καύσιμα, αντλίες θερμότητας, ηλιακή ενέργεια, γεωθερμία, θέρμανση, ψύξη, αερισμός, λέβητες, καυστήρες, θερμάστρες, τζάκια & αξεσουάρ τζακιών, τεχνολογία & εξοπλισμοί, βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων).

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 9 τ.μ. ,12 τ.μ., 15 τ.μ. ή 24 τ.μ. Το τελικό ποσό που θα καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, έχοντας εξασφαλίσει την επιδότηση του ΕΒΕΘ, ανέρχεται για τα 9 τ.μ. στα 443 ευρώ, για τα 12τ.μ. στα 590 ευρώ, τα 15 τ.μ. στα 738 ευρώ και για τα 24 τ.μ. στα 1.180 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) έναντι αρχικού κόστους 1.218 και 1.624, 2.030 και 3.247 ευρώ αντίστοιχα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα επιδοτηθούν, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2015.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, στις 10 το πρωί και θα κλείσει μόλις καλυφθεί το συνολικό εμβαδόν του εκθεσιακού χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370.132) ή να επισκεφθούν το site του Επιμελητηρίου, www.ebeth.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του ΕΒΕΘ αποφάσισε την επιδότηση μελών του για συμμετοχή σε Διεθνείς Κλαδικές Εκθέσεις, τις οποίες διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και  στην 80η ΔΕΘ μετά την επιτυχία της αντίστοιχης πρωτοβουλίας που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της 79ης  ΔΕΘ πρόσφατης Hotelia. Συγκεκριμένα, θα επιδοτηθούν επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΘ για να πάρουν μέρος στην Energytech (Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος, 12-15 Φεβρουαρίου 2015), στη Detrop –Oenos (Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, 26 Φεβρουαρίου–1 Μαρτίου 2015) και στη Frescon Διεθνές εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών, 23-25 Απριλίου 2015). Επίσης το ΕΒΕΘ θα επιδοτήσει τη συμμετοχή των μελών του στην επετειακή διοργάνωση της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015.

ZENITH