Skip to main content

Εφιάλτης η ανεργία, υποστηρίζει η ΝΔ

Η ανεργία εξελίσσεται στο χειρότερο εφιάλτη της ελληνικής κοινωνίας, με δυσμενείς επιπτώσεις, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Ιωάννης Βρούτσης, σχολ
Η ανεργία εξελίσσεται στο χειρότερο εφιάλτη της ελληνικής κοινωνίας, με δυσμενείς επιπτώσεις, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Ιωάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας τη νέα αύξηση του ποσοστού της στο 12,1%.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτηρίζει ακόμη πως επιτακτική την ανάγκη λήψης μέτρων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την τόνωση της αγοράς.

Συγκεκριμένα, ζήτησε την άμεση λήψη περισσότερων στοχευμένων και, κυρίως, αποτελεσματικών δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης. Πρόσθεσε ακόμη πως πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθεί το ΕΣΠΑ και να αξιοποιηθούν οι κοινοτικοί πόροι για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

ΛΑΟΣ: Μας περιμένουν πολλά δεινά

«Αυτή η καταχνιά που μας κυκλώνει θα μοιάζει του χρόνου σαν ειδυλλιακό ξημέρωμα», εκτιμά ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, με αφορμή τα νέα στατιστικά στοιχεία για την ανεργία και την ύφεση.

«Δυστυχώς, λόγω των λαθών της διακυβέρνησης και των δύο παλαιών κομμάτων μας περιμένουν πολλά δεινά τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της η σημερινή κυβέρνηση», πρόσθεσε.

ZENITH