Skip to main content

Εγκαίνια ξενοδοχείου στα Κατεχόμενα ανήμερα της «μαύρης» επετείου

Στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κερύνεια, στα Κατεχόμενα, προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντ. Έρογλου, την ημέρα εκδηλώσεων για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στη Μεγαλόνησο.
Στα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου «Κράτος Πρίμιουμ» στην Κερύνεια, στα Κατεχόμενα, προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, την ημέρα εκδηλώσεων για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου θα μετατραπεί σε «Λας Βέγκας» της Μεσογείου, καθώς ο κ. Έρογλου μαζί με τον Τούρκο υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου, αρμόδιο για το κυπριακό, Τσεμίλ Τσιτσέκ, τέλεσαν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου προχθές, ημέρα της «μαύρης» επετείου της τουρκικής εισβολής.

Παράλληλα, την ίδια μέρα τελέστηκαν από τους δύο άνδρες τα εγκαίνια της πανεπιστημιακής κλινικής του «πανεπιστημίου» Εγγύς Ανατολής, ενώ υπεγράφη πρωτόκολλο για ανέγερση μεγάλου τζαμιού στην κατεχόμενη Λευκωσία. Το τζαμί θα είναι τεράστιων διαστάσεων και θα θυμίζει το τζαμί Σελιμιγιέ της Κωνσταντινούπολης. Ο θεμέλιος λίθος αναμένεται να τεθεί στις 15 Νοεμβρίου του 2010.

ZENITH