Skip to main content

Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα της Δάιος

Με άρωμα Ισπανίας και Βόρειας Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του το πολυτελές ξενοδοχείο «Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Με άρωμα Ισπανίας και Βόρειας Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του  το πολυτελές ξενοδοχείο «Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, που αποτελεί μια επένδυση της τάξη των 100 εκατ. ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η ισπανική αλυσίδα Sol Melia, την ιδιοκτησία κατέχει η βορειοελλαδική Δάιος Πλαστικά και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της κ. Αστέριος Δάιος τόνισε ότι παρά το ότι είναι μια δύσκολη εποχή για τον τουρισμό η νέα ξενοδοχειακή μονάδα πήγε πολύ καλά στις κρατήσεις, καθώς η Sol Melia έφερε αρκετούς Ισπανούς πελάτες.

Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι κατασκευασμένη αμφιθεατρικά σε μια πλαγιά του Αγίου Νικολάου και έτσι έχει πανοραμική θέα  στη θάλλασα και διαθέτει ιδιωτική παραλία στον κόλπο «Daios Cove». Η δυναμικότητα της ξενοδοχειακής μονάδας ανέρχεται σε 243 δωμάτια, 18 σουίτες και 39 βίλες, ενώ ξεχωριστό «διαμάντι» αποτελεί η έπαυλη «Daios Mansion». Η συγκεκριμένη έπαυλη αναπτύσσεται σε 550 τ.μ.  διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, τραπεζαρία, αρκετούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ανάπαυσης, ασανσέρ, ενώ οι βεράντες και οι κήποι περιβάλλουν τις 2 εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες.

Ξεχωριστό στοιχείο της νέας μονάδας όπως και όλων των Gran Melia, ανά τον κόσμο, είναι το RedLevel, που σηματοδοτεί ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες που διαμένουν στις σουίτες και τις βίλες. Στις ξεχωριστές παροχές του συγκροτήματος περιλαμβάνεται το 2.500 τ.μ. SPA, το πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα όργανα  γυμναστήριο, δύο γήπεδα τένις αλλά και οργανωμένες εγκαταστάσεις για συνέδρια. Παράλληλα, σε καθημερινή βάση, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει happenings και εκδηλώσεις, όπως πρωινό και απογευματινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ειδικές δραστηριότητες για παιδιά, scuba diving, θαλάσσια σπορ και πολλές, διαφορετικές θεματικές βραδιές. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη μία σειρά εστιατορίων και bars. Να σημειωθεί ότι η  Sol Melia διαχειρίζεται περισσότερα από 300 ξενοδοχεία σε 30 χώρες και 4 ηπείρους και απασχολεί 37.000 υπαλλήλους.

ZENITH