Skip to main content

Εγκώμια από Σπυράκη για Καράογλου

Θερμά λόγια για τον υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Καράογλου, από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.
Μπορεί έκτακτες υποχρεώσεις να την κράτησαν την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα και να μη μπόρεσε να παραστεί, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο για τις γυναίκες, ωστόσο, η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, δεν παρέλειψε να εκθειάσει την πολιτική πορεία του Θεόδωρου Καράογλου, υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
 
Στο 8λεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μεταδόθηκε στην αρχή της εκδήλωσης, μίλησε με θερμά λόγια για τον βουλευτή και πρώην υπουργό Μακεδονίας και Θράκης.
 
Θεωρεί τον Θόδωρο «φίλο», όπως τον αποκάλεσε, και αναφέρθηκε στην αμεσότητά του, λέγοντας πως «είναι ένας από εμάς και τον αισθανόμαστε οικείο γιατί ήξερε να δουλεύει ως επαγγελματίας, να ακούει ως πολιτικός και να εφαρμόζει ως υπουργός».
 
Έκλεισε, δε, λέγοντας πως «με τέτοιους δυναμικούς ανθρώπους, που έχουν την εμπειρία, η χώρα θα μπορέσει να πάει παρακάτω». 
  

ZENITH