Skip to main content

Εικόνα ερήμωσης σε Μαξίμου και υπουργικά γραφεία

Ούτε... ίχνος υπουργού δεν έχει μείνει στα υπουργικά γραφεία, καθώς και οι τελευταίοι αναχώρησαν από το κλεινόν άστυ για ολιγοήμερες διακοπές.
Αργεί η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα. Στα υπουργικά γραφεία δεν έχει μείνει …ίχνος υπουργού, καθώς και οι τελευταίοι αναχώρησαν από το κλεινόν άστυ για ολιγοήμερες διακοπές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν έχουν αφήσει πίσω τους ούτε αντικαταστάτη υφυπουργό, με αποτέλεσμα «κουμάντο» στα υπουργεία να κάνουν Γενικοί Γραμματείς.

Αυτή η εικόνα ραστώνης επικρατεί εν πολλοίς και στο Μέγαρο Μαξίμου, απ’ όπου έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι βασικοί ένοικοι του. Μέσα στη μέρα, μόνο, εμφανίζεται κάποιος παράγοντας, για να κάνει ένα είδος ολιγόωρης «εφημερίας» και μετά εξαφανίζεται.

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι γενικότερα όλα τα μέλη της κυβέρνησης που βρίσκονται σήμερα στη θέση τους, ενώ από αύριο, το πιθανότερο είναι ότι, θα λείπουν και αυτοί. Το μεγάλο κύμα της επιστροφής των υπουργών αναμένεται μετά τις 16 Αυγούστου, ενώ κάποιοι – οι θεωρούμενοι πιο σίγουροι, ενόψει του ανασχηματισμού – θα προσπαθήσουν να ξεκλέψουν κάποιες επιπλέον μέρες στην εξοχή.

ZENITH