Skip to main content

«Είμαστε δυναμικά παρόντες στις μάχες» δηλώνει ο Σαμαράς

«Οι περιστάσεις, που διέρχεται η χώρα μας, αναδεικνύουν το βαθύτερο νόημα της Επετείου και δείχνουν σε όλους το δρόμο της ευθύνης και της προσφοράς στην πατρίδα μας», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ στο μήν
«Οι περιστάσεις, που διέρχεται η χώρα μας, αναδεικνύουν το βαθύτερο νόημα της Επετείου και δείχνουν σε όλους το δρόμο της ευθύνης και της προσφοράς στην πατρίδα μας», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράςστο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

«Είμαστε αποφασισμένοι - και το αποδεικνύουμε στην πράξη- να ανταποκριθούμε απόλυτα στο χρέος μας και να συμβάλουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε η χώρα μας να βγει από την κρίση με τον πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο. Είμαστε δυναμικά παρόντες στις μάχες, που δίνει, σήμερα, η χώρα», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και προσθέτει: «Ο Ελληνισμός απέδειξε, πολλές φορές, ότι μπορεί να ξεπερνά λάθη και αντιξοότητες, να βάζει υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνει. Η σημερινή επέτειος υπαγορεύει εθνική ομοψυχία και κοινή προσπάθεια, για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης, που πολύ γρήγορα θα μας οδηγήσει στην ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση».

ZENITH