Skip to main content

Είμαστε σοκαρισμένοι από την οικονομική συγκυρία δηλώνει η Μπιρμπίλη

«Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να βγούμε από αυτή», δήλωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπί
«Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να βγούμε από αυτή», δήλωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Αναφερόμενη στη σημασία της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή των συμφωνιών για τον αγωγό Κομοτηνή-Χάσκοβο τόνισε: «Μιλάμε για δουλειές, επενδύσεις και για μια ανάπτυξη όπου η Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με αιχμή την ενέργεια και το περιβάλλον».   

Το προεδρείο του ΣΒΕΕ παρέδωσε στην υπουργό υπόμνημα με προτάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα προσανατολισμένες στην πράσινη ανάπτυξη.

Το απόγευμα και μετά την υπογραφή των παραπάνω συμφωνιών, η κυρία Μπιρμπίλη θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την ενέργεια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα συμμετάσχει στην υπουργική σύνοδο του συνεδρίου.

ZENITH