Skip to main content

Εκδικάστηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, από βδομάδα η απόφαση

Διαβάστε τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ζητάει να μην τιμωρηθεί περαιτέρω για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Σήμερα το απόγευμα εκδικάστηκε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για περαιτέρω τιμωρία του συλλόγου για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Αυτός είχε ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, σύμφωνα με την οποία κακώς επιβλήθηκε πρόστιμο μόνο 20.000 ευρώ για το μεταλλικό αντικείμενο που χτύπησε τον Τσόρι Ντομίνγκες.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «olapaok.gr» οι δύο νομικοί του «Δικεφάλου», Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας στήριξαν την επιχειρηματολογία τους σε τρεις άξονες:
 
1. Υπήρξε μια και όχι δυο διακοπές πριν την εκτέλεση του κόρνερ (στη διάρκεια της οποίας δέχθηκε το αντικείμενο ο Ντομίνγκες) και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα
 
2. Δεν υπήρξε σωματική βλάβη, όπως βεβαιώνει και ο γιατρός του αγώνα
 
3. Δεν συντρέχουν οι λόγοι βαρύτερης ποινής (αφού υπάρχει και το προηγούμενο των 7.000 ευρώ για τα αντικείμενα που δέχθηκε ο Γλύκος στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό) και το μόνο που επιτυγχάνεται με την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι η δημιουργία αισθήματος αδικίας και ανισονομίας. 
 
Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

ZENITH