Skip to main content

Εκδηλώσεις για το ΕΣΠΑ από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Ημερίδες με θέμα «Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 – 2013 για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες», διοργάνωσε το Επιμελητήριο.
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν  από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Τράπεζα MARFIN EGNATIA BANK, την εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων ALPHA PLAN Consultants και τους εμπορικούς συλλόγους των περιοχών, οι ημερίδες με θέμα «Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 – 2013 για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις & τους Ελεύθερους Επαγγελματίες».

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, όπως τονίζεται, συνεχίζοντας την προσπάθειά του, προκειμένου να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες – επαγγελματίες μέλη του για  το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ)  2007-2013 που λήγει στις 18/12/2009, διοργάνωσε δύο ημερίδες. Την πρώτη ημερίδα την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στη Νικήτη, στην αίθουσα ΣΙΝΕΠΟΛΙΣ του Ξενοδοχείου ATHENA PALLACE VILLAGE (Ακτή Ελιάς), και τη δεύτερη την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 18:30 στην Κασσανδρεία, στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δημαρχείου Κασσάνδρας.

Η ανάλυση και η παρουσίαση του προγράμματος ΕΠΣΑ έγινε από τον κο Σαββίδη Μιχάλη, προϊστάμενο μελετών αναπτυξιακών προγραμμάτων της Alpha Plan. Από την τράπεζα MARFIN EGNATIA, ο κος Παπαδόπουλος Κώστας, υπεύθυνος καταστήματος των Νέων Μουδανιών, παρουσίασε ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα όπου μπορούν να επιλέξουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Τις ημερίδες προλόγισε και απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κος Γκιλής Γεώργιος.

Στην εκδήλωση της 2ης Νοεμβρίου παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου της Χαλκιδικής, πρόεδροι επαγγελματικών σωματείων της Χαλκιδικής, διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι της Alpha Plan και της τράπεζας MARFIN EGNATIA BANK.

Την εκδήλωση της 4ης Νοεμβρίου τίμησαν με την παρουσία τους στην Κασσάνδρα, ο Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Χαλκιδικής, κος Τζηρίτης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας κος Κανέλης Αριστείδης, Αντιδήμαρχοι, ο Περιφερειακός Διευθυντής της τράπεζας MARFIN EGNATIA BANK κος Μετρητίδης Χαράλαμπος, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, πρόεδροι επαγγελματικών σωματείων της Χαλκιδικής, διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι της Alpha Plan και της τράπεζας.

Αξίζει να επισημανθεί η μεγάλη προσέλευση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού μας στις εκδηλώσεις,  που με τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν προς τους ομιλητές απέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το πώς μπορούν να ενταχθούν στα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 και να τα αξιοποιήσουν, προκειμένου να αντλήσουν οικονομικές ενισχύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.



ZENITH