Skip to main content

Εκδηλώσεις του ΕΜΣΤ για την έκθεση «Διευρυμένες Οικολογίες»

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Διευρυμένες Οικολογίες» το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις σήμερα και το Σάββατο.
Στο πλαίσιο της έκθεσης Διευρυμένες Οικολογίες το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνει τρεις εκδηλώσεις σήμερα και το Σάββατο.

Η ομάδα Αστικό Κενό προτείνει τη δημιουργία ανεμπόδιστων διελεύσεων μέσα από τις επιμέρους θεσμικές ιδιοκτησίες στο οικοδομικό τετράγωνο όπου στεγάζεται προσωρινά το ΕΜΣΤ με την χάραξη ενός μονοπατιού. Σημείο αφετηρίας της πεζοπορίας θα είναι ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, στην έξοδο Ριζάρη και η δράση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Στις 20:30 το ίδιο βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ Unisol project one: 7Athens24 της ομάδας Ιntothepill στο κτίριο του Ωδείου Αθηνών. Το ντοκιμαντέρ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του «συνωμοσιολογικού ντοκιμαντέρ» προβάλει μεταξύ άλλων θέματα ρατσισμού, οικονομικής κρίσης και εγκληματικότητας.
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το ΕΜΣΤ διοργανώνει εκδρομή στην Πάρνηθα με σκοπό την επίσκεψη του έργου του Απόστολου Καραστεργίου «Άτιτλο (ΥΔ 825)».

ZENITH