Skip to main content

Εκδήλωση για το νέο φορολογικό νόμο διοργανώνει ο ΕΣΘ

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα καυτά θέματα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου σε ημερίδα με τίτλο «Ο Νέος Φορολογικός Νόμος», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαϊου στο ΕΒΕΘ.
Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα καυτά θέματα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, σε ημερίδα που διοργανώνουν τη Δευτέρα 31 Μαϊου ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το Κέντρο ΑνάπτυξηςΕλληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΕλληνικούΕμπορίου (ΕΣΕΕ).

Στην ημερίδα με τίτλο «Ο Νέος Φορολογικός Νόμος» θα παρουσιαστούν όλες οι αλλαγές που επέρχονται στη φορολογία των επιχειρήσεων και θα συζητηθούν όλα τα καίρια ζητήματα, που προκύπτουν από το νέο νόμο.

Τα θέματα του νέου νόμου θα αναλύσουν ο κ. Βαγγέλης Καράογλου, φοροτεχνικός Α΄ τάξης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης, Β. Καράογλου ΑΕ, ο κ.Δημήτρης Μελάς, οικονομικός επιθεωρητής και ο δικηγόρος, κ. Γιώργος Τότσικας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης(ΕΒΕΘ) στην οδό Τσιμισκή 29 από τις 17:00  έως τις 21:00.

ZENITH