Skip to main content

Έκπτωση από 20% έως 40% σε φοιτητές και προσωπικό του ΑΠΘ

Έκπτωση από 20% έως και 40% σε φοιτητές του ΑΠΘ καθώς και στο προσωπικό που εργάζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.
Έκπτωση από 20% έως και 40% σε φοιτητές του Α.Π.Θ. καθώς και στο προσωπικό που εργάζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θα παρέχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕΔΙ).

Συγκεκριμένα, θα δοθεί έκπτωση σε όλους τους φοιτητές του Α.Π.Θ. και σε 1.000 περίπου άτομα από το προσωπικό του Πανεπιστημίου από 300 καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο αριθμός των καταστημάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες επιθυμούν να συνεργαστούν με το Α.Π.Θ.

Η έκπτωση που θα παρέχουν τα καταστήματα μέλη του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. προς τους φοιτητές θα είναι 20% για τα καταστήματα του κέντρου πόλης, 40% για τα καταστήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και 25% για τα καταστήματα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

- 20%. Στο κέντρο της πόλης: το τετράγωνο που περικλείουν οι οδοί Αγγελάκη- Αγ. Δημητρίου- 26η Οκτωβρίου-(Βαρδάρη)-Λεωφόρος Νίκης. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν κάθε μέρα εκτός Παρασκευής και Σαββάτου ή επίσημων αργιών.

- 40%. Δυτική Θεσσαλονίκης: Συκιές- Νεάπολη- Πολίχνη- Σταυρούπολη- Ευκαρπία- Ωραιόκαστρο – Αμπελόκηποι – Εύοσμος – Μενεμένη - Ελευθέριο Κορδελιό - Αγίων Πάντων. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν κάθε μέρα εκτός Παρασκευής και Σαββάτου ή επίσημων αργιών, τις συγκεκριμένες ημέρες θα ισχύει έκπτωση μόνο 20%.

-25%. Ανατολική Θεσσαλονίκη: περιοχή της Άνω Τούμπας και από Ευζώνων μέχρι Περαία. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν κάθε μέρα εκτός Παρασκευής και Σαββάτου ή επίσημων αργιών.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και το προσωπικό θα πρέπει να απευθυνθούνστην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ., στο ισόγειο του κτηρίουΔιοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» ή στο τηλεφωνικό νούμερο 2310 991375, για νααποκτήσουν το εκπτωτικό δελτίο.

Ημέρες όπου μπορεί να προμηθευτεί κάποιος το εκπτωτικό δελτίο είναι Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 9.00 με 11.00 και Δευτέρα και Παρασκευή ώρες 10.00 με12.00.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία τουΠΑΣΚΕΔΙ από Δευτέρα έως και  Παρασκευή και ώρες 10:30 με 13:30, στηνοδό Χειμάρας 30, στην Κάτω Τούμπα (στο ύψος της Μπότσαρη). Τηλ.2310932420.

ZENITH