Skip to main content

Εκστρατεία της Αστυνομίας κατά της εγκληματικότητας

Σε 15 αστυνομικές επιχειρήσεις, στις περιοχές όπου παρουσιάζονται προβλήματα δημόσιας ασφάλειας, προχώρησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 15νθήμερο, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσ
Σε 15 αστυνομικές επιχειρήσεις, στις περιοχές όπου παρουσιάζονται προβλήματα δημόσιας ασφάλειας, προχώρησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 15νθήμερο, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της για την πρόληψη της εγκληματικότητας.

Στο επίκεντρο δράσης των επιχειρήσεων αυτών βρέθηκαν πλατείες, πάρκα, αλσύλλια, οίκοι ανοχής, αλλά και καταστήματα στα οποία δραστηριοποιούνται άτομα με παραβατική συμπεριφορά.

Συνολικά, συνελήφθησαν (282) άτομα για παραβάσεις, μεταξύ των οποίων παραβάσεις του Ν. περί ναρκωτικών, αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, παραβάσεις Ν. περί όπλων και παραβάσεις του Ν. περί παιγνίων.

Όπως τονίζεται από την Αστυνομία, η ίδια προσπάθεια θα συνεχισθεί με αμείωτο ενδιαφέρον, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το κοινωνικό φαινόμενο της αυξημένης εγκληματικότητας.

ZENITH