Skip to main content

Έκτακτη σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο

Στη σύσκεψη γίνεται ενημέρωση για τον κύκλο επαφών που είχε ο υπουργός Οικονομικών με ευρωπαίους αξιωματούχους σε Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο.

Σε εξέλιξη είναι έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στη σύσκεψη γίνεται ενημέρωση για τον κύκλο επαφών που είχε ο υπουργός Οικονομικών με ευρωπαίους αξιωματούχους σε Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο, αλλά και για τη συνάντηση που είχε σήμερα, Παρασκευή, με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Νταλίπ Σάιν και την επικεφαλής του γραφείου Ευρώπης και Ευρασίας του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, Λια Μπούζις.

Επίσης, αναμένεται να συζητηθούν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης εν όψει του έκτακτου Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου, αλλά και του Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου, στο οποίο η Ελλάδα καλείται να παρουσιάσει κοστολογημένο πρόγραμμα, με αναλυτική αποτύπωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Στη σύσκεψη μετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης.

 

ZENITH