Skip to main content

Ελαφρύ προβάδισμα για Τσέλσι (video)

Εξαιρετικά τυχερή ήταν η Τσέλσι στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1), παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες (κυρίως για τους γηπεδούχους) Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα τους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Το σκορ άνοιξαν οι Λονδρέζοι στο 36’ με την κοντινή κεφαλιά του Ιβάνοβιτς, σε μία φάση που συνδυάστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς τους. 
 
Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το συγκρότημα του Λοράν Μπλαν έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Καβάνι. 
 
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Παρί Σεν Ζερμέν πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, με την Τσέλσι να έχει παθητικό ρόλο. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Βεράτι, Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Λαβέτσι (81' Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι
 
Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (79' Κουαδράδο), Φάμπρεγκας (84' Οσκάρ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82' Ρεμί)
 
 

ZENITH