Skip to main content

Ένα παιδί έχασε τη ζωή του εξαιτίας της έλλειψης γιατρών

Τραγικό τέλος είχε ένα αγόρι ενός έτους, το οποίο κατέληξε την Τετάρτη μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, εξαιτίας της έλλειψης παιδιάτρων στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐ
Τραγικό τέλος είχε ένα αγόρι ενός έτους, το οποίο κατέληξε την Τετάρτη μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, εξαιτίας της έλλειψης παιδιάτρων στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Το παιδί μεταφέρθηκε διαδοχικά στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Και στα δύο νοσοκομεία, ωστόσο, δε λειτουργεί παιδιατρική κλινική με αποτέλεσμα την εκ νέου μεταφορά του στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του δεν του χορηγήθηκε ούτε ορός, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, γιατί η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Οι γιατροί κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή για μια εβδομάδα, ωστόσο την Τετάρτη κατέληξε.

Τέλος, στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή η σορός του έγραφε άλλο όνομα, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να κληθεί για την αναγνώριση.

ZENITH