Skip to main content

ΕΝΑΕ:Οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο του Καλλικράτη

«Οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση δεν θα πληρώσουν το… μάρμαρο του «Καλλικράτη»», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΑΕ με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Την ανάγκη ύπαρξης σαφούς θεσμικού πλαισίου το οποίο θα κατοχυρώνει πλήρως τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των υπαλλήλων της, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΑΕ, με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο του «Καλλικράτη».

«Η ΕΝΑΕ θα βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνιστεί για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους, ζητώντας ξεκάθαρες εγγυήσεις από την κυβέρνηση», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΕΝΑΕ.

«Το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας σε συνδυασμό με την εντεινόμενη αβεβαιότητα στο περιβάλλον εργασίας μάς υπενθυμίζουν την επιτακτική ανάγκη η ΕΝΑΕ να σταθεί δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο με πολιτικές που στοχεύουν στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του, στην καταπολέμηση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ZENITH