Skip to main content

Ενημέρωση Γ.Οικονόμου, εκπροσώπου Ντ. Μπακογιάννη

Ο Γιάννης Οικονόμου εκπροσωπώντας την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, άρχισε από σήμερα καθημερινή ενημέρωση στους δημοσιογράφους.
Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου, εκπροσωπώντας την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, άρχισε από σήμερα καθημερινή ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Η υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη ενώνει και ανανεώνει το κόμμα, ενώ συσπειρώνει τους πολίτες που ξέρουν ότι δυνατή ΝΔ είναι η μεγάλη ΝΔ, τόνισε και πρόσθεσε ότι «κάθε άλλο παρά στηρίζεται σε μηχανισμούς, στηρίζεται σε ανθρώπους που ξεκίνησαν από διαφορετικές αφετηρίες».

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε παράλληλα ότι την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη στηρίζουν και βουλευτές που κανείς δεν μπορεί να τους χαρακτηρίσει ως «-ικούς», αλλά και όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ και επί Έβερτ και επί Κώστα Καραμανλή.

«Οι μηχανισμοί είναι αλλού, κάνουν χυδαίες επιθέσεις, το σύστημα ΠΑΣΟΚ δίνει τα ρέστα του, για να αποτρέψει την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη»,επεσήμανε.

Παράλληλα, κάλεσε όλους, είτε εντός είτε εκτός ΝΔ, να καταδικάσουν αυτές τις επιθέσεις.

Σε ερώτηση αν το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», για το οποίο κάνει λόγο, στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά απάντησε ότι «το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι εμφανές ότι δεν επιθυμεί την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη στην ηγεσία της ΝΔ, αρκεί κανείς να δει ποιό σύστημα και ποιοί μηχανισμοί πολέμησαν λυσσαλέα την κυβέρνηση της ΝΔ και θα διακρίνει πλήρη ταυτότητα απόψεων και σε ό,τι αφορά την τοποθέτησή τους για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ».

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως από την κα Μπακογιάννη έχει κατατεθεί πρόταση για debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ και σημείωσε ότι ο διάλογος δεν βλάπτει και είναι ανάγκη να σταματήσουν να αιωρούνται αόριστα πράγματα.

«Περιμένουμε απάντηση», συνέχισε, ενώ σε ό,τι αφορά στις δημοσκοπήσεις, εκτίμησε πως η δυναμική της υποψηφιότητας του Α. Σαμαρά έχει αγγίξει τα πάνω όριά της.

Επίσης, αναφέρθηκε πως στη συσπείρωση δυνάμεων γύρω από τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, όπως είπε, θα συνεχίσει την προσπάθειά της, δίνοντας μάχη με καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε ότι αυτή η δυναμική θα αποτυπωθεί και σε έρευνες το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των περιοδειών της κα Μπακογιάννη το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα και σημείωσε ότι η υποψηφία για την ηγεσία της ΝΔ θα πραγματοποιήσει την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση την επόμενη Παρασκευή στις 7:30, στην πλατεία Κοτζιά.-


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH