Skip to main content

Ενημέρωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αρμενία

Ενημερωτική εκδήλωση για την ευκαιρίες επένδυσης στην αγορά της Αρμενίας διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδας στη
Ενημερωτική εκδήλωση για την ευκαιρίες επένδυσης στην αγορά της Αρμενίας σε περίοδο κρίσης διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδας στην Αρμενία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Απριλίου 2010, στις 5.30 μμ στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) και κατά τη διάρκειά της ο κ. Γιάννης Δερμεντζόγλου, σύμβουλος Α΄ και επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στο Ερεβάν, θα ενημερώσει τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης για την αγορά της Αρμενίας, το οικονομικό/ εμπορικό περιβάλλον καθώς και για τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Οι τομείς που θεωρούνται προσφορότεροι και αποδοτικότεροι σύμφωνα με την πρόσφατη ετήσια έκθεση του Γραφείου ΟΕΥ, είναι οι κατασκευές, οι υπηρεσίες, ο τουρισμός, η εκπαίδευση (εκμάθηση ξένων γλωσσών και λογιστικών), η κτηματαγορά καθώς και ο τομέας της ενέργειας, (εναλλακτικές/ ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, φωτοβολταϊκά κα).
    
Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 6 Απριλίου, στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

ZENITH